Procurorii, după protestele din februarie 2017, unii dintre suporteri au declarat că ei erau doar niște pioni

„Din ansamblul materialului probator administrat in cauza, reiese ca galeriile au fost chemate la protest, ca unii dintre suporteri, chiar anterior incidentelor, s-au exprimat ca sunt doar niste pioni pe tabla de sah, ca membrii organizatiilor de suporteri au fost prezenti la protest indemnand la violente”, spuneau procurorii în rechizitoriu, potrivit ziare.com.

„Ca in zona respectiva au fost prezenti membrii mai multor galerii de fotbal – Steaua, Rapid, Dinamo – o arata declaratiile martorilor si ale inculpatilor, prezentate pe larg, in prezentul rechizitoriu”, arata Parchetul.

„Masinuta: „DACA VRETI SA FACEM CEVA LA PROTESTE…SA SPUNETI…CA SA STIM DACA ARE ROST SA IESIM… PE BAHAVANAOS! „, „Masinuta: „si ce vroiai domne? sa am grija de nevasta? pt asta am venit….ai nostrii s au spart … si noi ne am intalnit cand s a spart…macar am ramas aia…. Si sa jucam angry birds 5 ore…pana obosim parca e penibil… am vrut sa demonstram .. nu sa ma maimutaresc …. daca stateam in linie… puteam sa numim ca ne batem cu fraierii…eh asta e! Si alerga ca la maraton la 3 pasi facuti de garda … e la modul general …noi am tot fost la proteste… si pana la urma CEL MAI PENIBIL PROTEST…SI CEL MAI BINE PLATIT CA SA FIM IMAGINEA PROASTA IN SOCIETATE…”, sunt cateva dintre replicile redate de procurori in rechizitoriu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *