Procurorii DIICOT, au efectuat percheziții masive în vestul țării

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, au efectuat 15 percheziții domiciliare, 13 în Reșița și 2 în Timișoara, la membrii unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri.
Activitatea grupării infracționale ar fi constat în aprovizionarea cu droguri de mare risc și de risc, din Timișoara, din străinătate și de pe internet și distribuirea acestora. O parte dintre membrii grupării s-ar fi ocupat cu cultivarea de droguri de risc.

Astfel, la data de 30 mai a.c., au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, emise pe numele unor persoane, care urmează a fi aduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, în vederea audierii.

În urma descinderilor, polițiștii au indisponibilizat peste 1 kilogram de droguri de mare risc, sute de grame de canabis şi peste 40 de ghivece cu plante de canabis.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara și Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *