Probe ADN, prelevate, marți, de la mama Luizei. Inițial femeia a refuzat

Anchetatorii care se ocupă de cazul Luizei Melencu, au obţinut de la Tribunalul Bucureşti autorizare pentru prelevarea de ADN pentru noi expertize genetice, de la mama Luizei, deoarece, în prima fază femeia a refuzat. Marţi se vor preleva probele, conform mediafax.ro

„În cursul zilei de luni, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, în baza ordonanţei de delegare emisă de către procurorii DIICOT – Structura Centrală, s-au prezentat la domiciliul mamei Luizei, Melencu Monica Georgeta, pentru prelevarea de probe biologice, „necesare aflării adevărului în cauză şi efectuării unei noi expertize judiciare genetice”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă, remis de mediafax.

„S-a solicitat consimţământul părţii civile Melencu Monica Georgeta care, după consultarea cu apărătorul ales, a refuzat prelevarea de probe. În aceste condiţii, în baza art.190 al.2 şi 4 C.p.p., s-a solicitat şi s-a obţinut de la Tribunalul Bucureşti autorizarea judecătorului în vederea prelevării de probe biologice de la partea civilă Melencu Monica Georgeta, mama victimei majore”, mai arată procurorii, conform aceleași surse.

 

 

 

sursa foto: gazetaoltului.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *