Primarul Iașiului, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a cumpărat încă o casă

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, susţine că nu şi-a cumpărat o locuinţă nouă, ci doar s-a mutat în casa în care trebuia, de fapt, să stea, dar care până acum ar fi fost în reparaţii. Chirica a explicat faptul că locuieşte într-o casă ale cărei rate le plăteşte direct la dezvoltator chiar soacra sa.„Povestea cu este complet falsă, ca și cu a patra, a treia, a doua etc.

În prezent locuiesc într-o jumătate de casă duplex care aparține unei persoane juridice, de la care se cumpără în rate anuale imobilul, urmând ca trecerea în proprietate să se facă după plata ultimei rate. (…) Între casa în care am locuit până de curând și acest din urmă imobil nu este nicio relație de proprietate. Ambele aparțin aceluiași proprietar, o persoană juridică, iar în imobilul anterior s-a locuit până la finalizarea reparațiilor din actualul imobil, plătindu-se rate și pe perioada lucrărilor, cheltuieli de întreținere și lucrările executate.

În toată această perioadă au fost plătite rate pentru imobilul aflat în reparații. Mai mult, aceste reparații au făcut obiectul unui contract suplimentar față de valoarea imobilului care este plătit în rate și s-au achitat costurile de întreținere pentru imobilul în care s-a locuit. În fine, nu există nicio relație contractuală între mine și actualul proprietar, vânzarea în rate se face către doamna Maria Popa, mama soției mele, care va deveni și proprietar după plata ultimei rate!”, se arată într-un comunicat transmis de către Mihai Chirica.

Sursa foto: adevarul.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *