Președintele PNL, Ludovic Orban, dialog ”furtunos” cu preşedintele Camerei Deputaţilor

Președintele PNL, Ludovic Orban, că a avut un dialog ”furtunos” cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, pe care l-a întrebat de ce nu a condus şedinţa de plen.

Citește și: Curtea Constituțională, motivare care aruncă în aer alegerile prezidențiale/ DOCUMENT

„I-am spus că există viaţă şi după moţiune. (…) Ciolacu nu face parte din persoanele cu care am discutat să voteze moţiunea de cenzură(…) Cu Ciolacu, am avut un dialog furtunos, nu prietenos.”, a spus Orban, la Realitatea TV.

De asemenea, el a menţionat că a fost un gest normal să îl salute pe social-democratul Paul Stănescu pe holul Parlamentului, după ce o fotografie cu cei doi, în timp ce îşi strâng mânile, a apărut pe reţelele de socializare. Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi va fi votată în Parlament joia viitoare, au decis Birourile permanente reunite. Documentul va fi citit săptămâna aceasta, în şedinţa de joi.

Birourile permanente s-au reunit din nou miercuri pentru a stabili calendarul moţiunii de cenzură, după ce plenul Parlamentului în care moţiunea de cenzură trebuia citită a fost suspendat ca urmare a respingerii programului de lucru şi a ordinii de zi.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *