Preşedintele lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a fost agresat de ultrașii echipei

Preşedintele clubului, Bogdan Bălănescu, ar fi fost agresat de ultraşii echipei, vineri seară, 7 iunie, chiar în faţa casei, potrivit Mediafax.

S-ar părea că suporterii s-au deplasat pentru a doua oară în faţa casei lui Bogdan Bălănescu, unde de această dată au dat nas în nas cu preşedintele clubului. După un schimb de replici, câţiva suporteri l-ar fi agresat fizic pe Bălănescu, care în cele din urmă a scăpat din mijlocul suporterilor. Mesajul fanilor ar fi fost unul ferm: „eşti sclavul clanului Becali”. După venirea lui Neagoe şi transferul lui Răuţă, de la FC Voluntari, fanii lui Dinamo acuză faptul că Ioan Becali a început din nou să aibă autoritate în club.

Până când situaţia de la Dinamo se va clarifica, ProSport a realizat un sondaj prin care a încercat să afle părerea suporterilor dinamovişti. Pe pagina de Facebook ProSport a fost postat un sondaj cu întrebarea: „Cine sunteţi de acord să rămână la Dinamo?”. Cele două variante de răspuns au fost Bogdan Bălănescu + Neagoe şi Mircea Rednic. Dintre cei 9.000 de oameni care au participat la acest sondaj, 93% au votat pentru rămânerea lui Mircea Rednic. Cu alte cuvinte, 8.400 de oameni vor ca „Puriul” să fie şi în viitor antrenorul lui Dinamo.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *