Preşedintele Camerei Deputaţilor anunţă că moţiunea nu va trece

Chiar dacă PNL a reuşit să strângă mai multe semnături decât numărul de voturi necesare pentru a trecere moţiunea de cenzură, preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, nu crede că Guvernul Dăncilă va cădea. Acesta scoate în evidenţă şi faptul că Opoziţia nu are un proiect pentru situaţia în care ar ajunge la guvernare.

În următoarele zile vom asista cum opoziția formată din CINCI partide se va strădui să treacă o moțiune de cenzură.

Ca de obicei, nu au niciun program de guvernare, nici măcar o schiță, un minim proiect în situația (puțin probabilă) în care vor ajunge la guvern. Știe cineva care e propunerea lor de prim-ministru?! NU! Tot ce vor e să dărâme și atât!

Îmi este greu să înțeleg cum vor decurge întâlnirile între: Orban, Barna, Ponta, Tomac și Hunor, oameni cu viziuni diferite, unii de stânga, alții de dreapta, fără niciun program de guvernare. Fără nici un plan.

Nu cred că va trece nici acestă moțiune de cenzură. Oricâte perdele de fum vor mai ridica în perioada următoare, un lucru e sigur: să strângi semnături e mult mai ușor decât să convingi parlamentari să fie în sală și să voteze!

Îi vedeți, da?! Nu trece!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *