Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Timişoara au oprit o cisternă în care se aflau 500 de baxuri de ţigări netimbrate

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Timişoara au oprit o cisternă în care se aflau 500 de baxuri de ţigări netimbrate, care erau transportate pe traseul Muntenegru – România. Cinci persoane vor fi cercetate pentru contrabandă cu ţigarete, conform News.ro.

Citește și: Traficanți de droguri săltați în timp ce vindeau cocaină

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cisterna în care se aflau cele 500 de baxuri de ţigări netimbrate a intrat, vineri, în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei de la Jimbolia. Cisterna avea o maşină antemergător, în care se aflau patru bărbaţi care supravegheau traseul.

În apropiere de localitatea Remetea Mare de lângă Timişoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, transportul a fost blocat de poliţişti şi procurorii DIICOT. Cisterna a fost adusă la Vama Timişoara, unde au fost descărcate baxurile de ţigări, sub supravegherea jandarmilor.

Anchetatorii spun că cisterna, care era înmatriculată în Serbia, era curată pe interior şi compartimentată astfel încât să încapă baxurile de ţigări care provin din Muntenegru.

Cei patru cetăţeni sârbi care se aflau în maşina care era pe post de antemergător, dar şi şoferul cisternei, au fost duşi la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiaţi. Ei vor fi cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *