Poliţiştii au reţinut încă o persoană în cazul de omor din Piaţa Constituţiei

Poliţiştii din Capitală au anunţat, vineri seară, că a fost reţinută cea de-a opta persoană implicată în omorul din Piaţa Constituţiei, potrivit news.ro

Citește și: Polițist accidentat grav de un minor băut care conducea o mașină furată

”În cazul de omor din noaptea de 29 septembrie s-a dispus cea de-a opta măsură de  reţinere faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, a transmis, vineri seară, Poliţia Capitalei.

Joi seară, Poliţia Capitalei a anunţat reţnerea celei de-a şaptea persoane care a fost implicată. Anterior, şase persoane, printre care şi un antrenor de box de la Clubul Dinamo au fost arestate preventiv în acelaşi dosar.

O acţiune a poliţiei în care au fost implicate zeci de echipaje, fiind făcute 20 de percheziţii, a avut loc, vineri dimineaţă, în zona Petricani – Lacul Tei din Capitală, pentru capturarea unui bărbat suspectat în cazul crimei produse la sfârşitul săptămânii trecute, în Piaţa Constituţiei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a precizat că a avut loc 21 de percheziţii domiciliare în Bucureşti, mai multe persoane urmând să fie duse la audieri.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

În urma acestui incident, Poliţia Capitalei a anunţat suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piaţa Constituţiei, urmând să existe echipe mixte de patrulare, în funcţie de situaţia operativă din teren.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *