Poliţiştii au făcut şapte percheziţii în Bucureşti

Poliţiştii au făcut şapte percheziţii în Bucureşti într-un dosar în care mai mulţi membri ai clanului Duduianu sunt suspectaţi că au luat de pe stradă o tânără de 17 ani, pe care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu un tânărul Răzvan Duduianu de 18 ani, împotriva voinţei ei. Cincisprezece persoane au fost audiate în acest caz, printre care şi Seif Duduianu, la Poliţia Capitalei.Citește și: Cum au subordonat justiția Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare, miercuri, 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului, anunţă Poliţia Capitalei.

„Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au lipsit de libertate în mod ilegal o tânără de 17 ani, pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia”, arată sursa citată.

Astfel, în 4 ianuarie, fata ar fi fost luată cu forţa de pe stradă, de mai multe persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie. Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale, cu un Răzvan Duduianu de 18 ani, şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.

„Ulterior, persoana vătămată şi un membru al familiei acesteia au fost însoţiţi de un bărbat la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a se asigura nu vor declara cele întâmplate”, mai arată Poliţia Capitalei.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *