Polițiștii au deschis focul asupra traficanților de droguri

S-au tras focuri de armă marţi seară în județul Ilfov, în timpul unui flagrant pus la cale de agenții anti-drog informează stirileprotv.

Citește și: Slujbe de pomenire pentru victimele de la Colectiv, la patru ani de la tragedie

Când și-au dat seama că se află față în față cu polițiștii, suspecții au încercat să fugă, iar oamenii legii au folosit pistoalele din dotare.

Cei implicați în poveste și-au petrecut noaptea la audieri, unde au dat explicații pentru cele întâmplate. Scenele desprinse parcă dintr-un film de acțiune s-au derulat înainte de miezul nopții pe o stradă din comună Jilava, județul Ilfov.

Îmbrăcăți în civil, agenții ar fi trebuit să cumpere droguri de la niște indivizi vizați de o anchetă aflată în plină desfășurare. După ce au realizat că nu au de-a face cu niște clienți, suspecții au încercat să fugă. Suspecții și-au dat întâlnire cu agenții de poliție aflați sub acoperire. În goana lor, au lovit o mașină parcată, iar polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a-i opri.

Martorii povestesc însă că bărbatul care a plecat în trombă cu mașina nu avea, de fapt, legătură cu acțiunea polițiștilor. Șoferul, cu autoturismul ciuruit de gloanțe, s-a oprit după câteva sute de metri. Unul dintre indivizii care au luat-o la fugă în speranța că vor scapă de agenți a fost rănit la un picior în ploaia de gloanțe. El a fost transportat la un spital din București pentru îngrijiri medicale.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *