Polițiștii arădeni și membri ai grupurilor de facebook au omagiat agentul Amariei, căzut la datorie

Luni, polițiștii arădeni, alături de colegii din toată țara au păstrat un moment de reculegere în memoria colegului timișorean Amariei, împușcat mortal duminică, de un recidivist urmărit internațional pentru tâlhărie. Astfel, la toate posturile de poliție au răsunat pentru un minut sirenele de la mașini și agenții au efectuat salutul oficial. 

Membri ai grupului de facebook AradTraffic și alți arădeni și-au dat întâlnire la sediul Poliției Arad penru a aduce un omagiu eroului care a lăsat în urmă o soției îndurerată și doi copii orfani.

citește și: Criminalul care a îngrozit România, a fost prins în casa bunicii unui prieten

„Împreună cu grupul AradTraffic am avut inițiativa de a organiza o întâlnire semn de solidaritate, pentru familia polițistului care și-a pierdut viața și IPJ Timișoara. Ne pare nespus de rău pentru cele întâmplate. Măsurile de siguranță pentru polițiști ar trebui îmbunătățite, pentru că, în acest moment sunt fără nicio apărare. Practic mor cu legea în mână! Polițiștii nu sunt văzuți cum trebuie, nu sunt respectați. Nu există respect pentru polițiști“, a declarat Adrian Rus, unul dintre inițiatorii acțiunii, de meserie agent de securitate.

 

La această întâlnire, cei prezenți au făcut schimburi de păreri despre condițiile de muncă ale polițiștilor și de lipsa de siguranță a cetățenilor.

 

foto: Andreea Daniela

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *