Polițist lovit cu o piatră în cap, în timpul serviciului

Un poliţist a primit îngrijiri medicale după ce a fost lovit cu o piatră în cap în timp ce încerca să aplaneze un conflict în localitatea Crucea, colegul său fiind nevoit să tragă două focuri de avertizare, scrie Agerpres.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, joi după-amiază, după ora 16,00, poliţiştii de la Postul de Poliţie Lungani au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit în localitatea Crucea.

Sosiţi la faţa locului, oamenii legii au fost nevoiţi să se confrunte cu mai multe persoane recalcitrante. Atunci când au vrut să îl legitimeze pe unul dintre ei, poliţistul a fost lovit cu o piatră în cap. Colegul său, de asemenea lovit, a fost nevoit să tragă două focuri de armă în plan vertical pentru a calma spiritele.

Poliţistul lovit la cap a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi pentru a primi îngrijiri medicale.

În cursul zilei, un bărbat a fost audiat, au menţionat sursele citate.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, Ioan Sebastian Puha, a declarat pentru AGERPRES că a fost întocmit un dosar penal in rem pentru ultraj.

„Dosarul vizează două fapte de ultraj, privind doi lucrători de poliţie, conform articolului 257 alineatul 1 şi alineatul 4. Dosarul se află în ancheta procurorului de caz şi se fac cercetări in rem. Urmează ca la finalul anchetei să fie furnizate toate informaţiile”, a declarat, pentru AGERPRES, Ioan Sebastian Puha, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, conform sursei precizate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *