Polițist arestat după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră

Un poliţist din Craiova, care în ultimii doi ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, a fost arestat preventiv. El e acuzat de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă printr-un sistem informatic, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj, scrie stiri.tvr.ro

La începutul relaţiei cu poliţistul, minora avea 13 ani şi se afla în grija statului. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a demisionat din poliţie, instituţie unde a lucrat începând din 2007.

El era angajat ca agent de ordine publică în cadrul Secţiei 5 Craiova. Ultima testare psihologică la care acesta a fost supus a avut loc în primăvara acestui an.

Ancheta a fost efectuată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Craiova, sub coordonarea unui procuror DIICOT.

„Bărbatul este bănuit că, în ultimii doi ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, care la data respectivă avea vârsta de 13 ani, realizând apoi, împreună cu aceasta, mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit. De asemenea, o parte din imaginile astfel realizate ar fi fost transmise între cei doi prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie mobilă”, se precizează în comunicatul IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reţinut pe 30 octombrie şi, pe 31 octombrie, Tribunalul Dolj a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Şi Direcția de Protecție a Copilului Dolj a început o anchetă, scrie sursa precizată.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *