Poliția arădeană în acțiune: Arestat pentru violență în familie, două ordine de protecție provizorii și femeie și minor acuzați de furt

Arestat pentru violență în familie

Polițiștii din Șeitin au fost sesizați, la data de 14 august a.c., despre faptul că o femeie din aceeași localitate a fost lovită cu cureaua în zona coapsei, de soțul ei de 38 de ani. La acea dată, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i interzisă apropierea de victimă sau contactarea acesteia prin orice mod. De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 15 august a.c., polițiștii Secției 2 Rurală Arad au fost sesizați de aceeași femeie că soțul ei a agresat-o fizic (a tras-o de păr, a trântit-o la pământ și a lovit-o cu pumnii și palmele), în timp ce se aflau într-un imobil de pe raza localității, încălcând astfel ordinul de protecție emis de polițiști cu o zi înainte. Bărbatul a fost imobilizat și reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

La data de 16 august a.c., bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Arad, care au dispus arestarea acestuia pentru 20 de zile, fiind continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

 

Două ordine de protecție provizorii, la Pleșcuța

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Pleșcuța au fost sesizați, la data de 18 august a.c., despre faptul că un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și-a agresat soția și fiica aflată în vizită, amenințându-le cu moartea. Pe numele celui în cazuă a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

În aceeași zi, un bărbat de 48 de ani, din Pleșcuța, fiind sub influența alcoolului și-a agresat soția lovind-o cu capul de ușă. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

Minor cercetat pentru furt

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Micălaca au identificat un minor de 14 ani, bănuit de furtul a 800 de lei din casa de marcat a unei societăți comerciale de pe Calea Radnei, din municipiu.

Împreună cu polițiștii de investigații criminale se continuă documentarea întregii activități infracționale a minorului, acesta fiind cercetat pentru furt. 

 

Femeie cercetată pentru furt

Polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează o arădeancă de 51 de ani, depistată în flagrant delict în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 246 de lei a fost recuperat și predat societății comerciale, pe numele femeii fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *