Pod prăbușit în Taiwan(VIDEO)

Pod prăbușit în Taiwan. Echipele de salvare au recuperat patru cadavre și căutau două persoane dispărute care se aflau în trei ambarcaţiuni de pescuit ce au fost lovite în momentul prăbușirii unui pod în Taiwan.

Agenția Națională de Pompieri a identificat, miercuri, trei dintre victime, două de naţionalitate indoneziană și una filipineză. Al patrulea corp nu fusese identificat.

Podul cu arc, lung de 140 de metri, s-a prăbușit marți într-un golf de pe coasta de est a Taiwanului, la aproximativ 60 de kilometri sud-est de capitala Taipei.

Un taifun a măturat insula mai devreme, dar vremea era însorită când podul s-a prăbușit și nu era clar dacă furtuna a fost un factor.

Zece persoane au fost duse la spitale cu răni, inclusiv șoferul taiwanez al unui camion cisternă de petrol care a căzut de pe pod. Ceilalți nouă sunt pescari filipinezi și indonezieni, un indonezian aflându-se în stare gravă, a informat un jurnalist al agenției centrale de știri din Taiwan, citând o agenție de recrutare care a angajat pescarii.

Momentul în care podul se prăbușește

Embedded video

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *