Petrecerea familiei Halep a fost oprită de polițişti

Zeci de polițiști au mers, duminică seara, pe o terasă din Constanța, unde urma să aibă loc o petrecere cu mai mult de 50 de invitați, fără ca mesele să fie distanțate. Era vorba de o nuntă a verişoarei Simonei Halep.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în urma unui apel la 112, care anunța un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța.

Astfel, la fața locului s-au deplasat 28 de polițiști, care au constantat că nu sunt respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane.

Totodată, reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări legate de respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

La fața locului sunt și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali. A fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *