Peste 20.000 de arădeni s-au distrat la ștrand în acest weekend

În anii 2000, Ștrandul Neptun era al doilea ştrand ca mărime din Europa. Nu doar mărimea era principalul său atu, ci şi zecile de mii de vizitatori, mulţi dintre ei veniţi din Timişoara sau chiar din alte părţi ale ţării, care preferau ştrandul din Arad drept principala sursă de recreere pe timp de vară.

Bazinele nu erau prea grozave, dar vizitatorii umpleau zecile de terase care existau atunci pe ştrand. Proasta administrare a oraşului a avut efecte devastatoare şi asupra ştrandului, iar inevitabil unul dintre cele mai preferate locuri de recreere din Vestul ţării a ajuns în scurt timp în paragină, localurile au fost părăsite.

Primăria Arad a anunţat duminică seara, prin intermediul unui comunicat de presă că „în aceste zile de weekend prelungit, arădenii au profitat, în număr impresionant, de vremea ideală pentru ștrand, dar și de facilităţile bazei de agrement de pe malul Mureşului. Implicarea municipalității și investițiile realizate au dat roade, atrăgând, în zilele de sâmbătă și duminică, peste 20.000 de persoane, atât pentru plajă, bazine, toboganele noi și locurile de distracție, cât și pentru petreceri nocturne, creșterea calității serviciilor oferite constituind o prioritate a factorilor decizionali, cu privire la  ștrandul Neptun. «Prezența arădenilor într-un număr record pe ștrand ne bucură și ne obligă să continuăm investițiile de aici, dovedind încă o dată faptul că noi toți ne iubim orașul!», a precizat Călin Bibarț, viceprimar al municipiului Arad“, se arată în comunicatul emis de Primărie.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *