Pericolul unei explozii la o fabrica din București

Pompierii ISU București-Ilfov au anunțat că la o fabrica din București, acolo unde a izbucnit un incendiu, există pericolul unei explozii.

„Din evaluarea facuta la fata locului, rezulta ca este pericol de explozie. Nu se cunosc cu exactitate toate substantele existente in bazin”, precizează ISU.

În bazin se afla acid clorhidric diluat, nu sunt posibilități de propagare, se acționează pentru protecția vecinătăților.

La intervenție au fost mobilizate 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, un echipaj de descarcerare, unul CBRN și două echipaje SMURD.

„Incendiu major produs în București, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitați zona și eliberați căile de circulație pentru a permite accesul mijloacelor de intervenție”, este mesajul pe care l-au primit cetățenii prin sistemul Ro-Alert.

„Incendiul s-a extins la nivelul acoperișului halei pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafața de aproximativ 2500 mp, construcție P+1. Se acționează pentru localizare”, mai transmit pompierii.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *