Percheziții la un Serviciu de Ambulanță, angajați suspectați de furt

Polițiștii din Olt au efectuat 17 percheziții la sediul unei instituții și locuințele mai multor persoane bănuite că și-ar fi însușit fără drept combustibil din cota alocată lunar autospecialelor instituției, potrivit polițiștilor. Surse judiciare sustin ca este vorba despre Serviciul de Ambulanța Corabia.

„Polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice Olt au efectuat 17 percheziții la locuințele unor persoane și sediul unei instituții din orașul Corabia. Perchezițiile au fost efectuate într-un dosar penal în care mai multe persoane sunt bănuite că, în perioada 2015-2018, și-ar fi însușit, în mod repetat, combustibil din cota alocată lunar autospecialelor din dotare, prejudiciind astfel bugetul instituției.

Totodată, au fost puse în executare 16 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Poliției Orașului Corabia pentru audieri. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

În cadrul acțiunii au fost angrenați luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt”, transmite IGPR.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *