Percheziții la traficanții de droguri

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT Galați au efectuat opt percheziţii domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite că aduc droguri în țară. Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, anunță Poliția Română, relatează Mediafax.

Perchezițiile au avut loc joi, după ce, în aceeași zi, în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea traficului și consumului de droguri de risc și mare risc, o persoană a fost surprinsă în flagrant delict, în timp ce intenționa să comercializeze droguri.

În urma activităților desfășurate, au fost găsite și ridicate: 125 de comprimate de ecstasy, aproximativ 2.000 de grame de cannabis, 2 grame de pulbere MDMA, 17 grindere metalice, 4 cântare electronice, 15 telefoane mobile, un laptop, un autoturism, 4.950 de lei și 1.740 de euro.

„Polițiștii au pus în executare 13 mandate de aducere și, după audierea persoanelor, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, conform sursei citate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *