Percheziții într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie

În această dimineață, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în județul Argeș, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de tâlhărie.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, la data de 18 iulie, prin apel 112, o femeie de 55 de ani a reclamat că in aceeași zi, a fost contactată telefonic de un bărbat necunoscut, care s-a arătat interesat să achiziționeze un telefon mobil pe care victima îl oferea spre vânzare pe un site de profil.

S-au întâlnit pe stradă, după care bărbatul a luat telefonul și sub pretextul că îl va achita, a urcat în mașină și a demarat. Persoana vătămată a încercat să îl oprească și s-a agățat de portieră, fiind târâtă câțiva metri.

Din cercetările efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a reieșit faptul că plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului proveneau de la un alt auto, fiind reclamate ca sustrase.

Au fost extinse investigațiile , iar din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana căutată este un bărbat din județul Argeș.

În această dimineață au fost efectuate perchezițiile domiciliare, iar bărbatul de 27 de ani a fost depistat și condus la sediul subunității de poliție pentru audieri.

A fost identificat și ridicat telefonul mobil, urmând a fi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *