Panică la Metroul din București după ce o petardă a fost aruncată în trenul staţionat

Astăzi în jurul orei 18, un individ  a aruncat o petardă în trenul aflat în staţie la Unirii 2. Din fericire nimeni nu a fost rănit în acest incident, doar că trenul a fost repus în circulaţie cu o întârziere de 10 minute”, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele Uniunii Sindicatelor Liber Metrou, Ion Rădoi.

„Astăzi, în jurul orei 18.10, prin apel 112, poliţia a fost sesizată că într o garnitură de metrou ce se afla la Staţia Unirii 2, un bărbat a pulverizat conţinutul unui spray iritant lacrimogen, după care a fugit. Trenul a fost evacuat şi retras, o altă garnitură preluând călătorii. La acest moment se se fac investigaţii în vederea identificării şi depistării persoanei”, arată un comunicat al Poliţiei.

De asemenea, Metrorex a anunţat că în trenul de metrou care circula din direcţia Pipera spre Berceni un călător a pulverizat gaze de natură neindentificată (tip spray).

„Personalul de conducere a trenului, avizat de călători prin sistemul de alarmă din tren, a decis debarcarea tuturor călătorilor în staţia Unirii 2 şi retragerea trenului la depou pentru eventuale cercetări făcute de organele abilitate. Reprezentanţii Metrorex au apelat numărul naţional de urgenţă 112 si Serviciul Poliţiei Metroului pentru depistarea persoanei care a provocat incidentul”, arată un comunicat al Metrorex.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *