OZN , deasupra unui oraș din România

Un cetățean a filmat un obiect zburător luminos, deasupra orașului Satu Mare, despre care susține că nu ar putea fi în niciun caz un avion. Obiectul zburător neidentificat, era  vizibil sub forma unei lumini, ce se deplasa cu o viteză constantă, scrie presasm.

”Am ieșit din Lidl de ceva vreme și după ce am trecut de trecea de pietoni în Micro 16, am văzut o chestie ciudată pe cer… Prea bizar pentru un avion… Nu sunt ufolog sau ceva de genul ăsta… Dar totuși îmi pun o întrebare: Ce am filmat și fotografiat? Mă gândesc că e puțin probabil a fi avion… Poate un meteorit, lampion, satelit… Mai puțin “omuleții verzi”, este mărturia sătmăreanului, conform aceleași surse.

Totul s-a întâmplat sâmbătă după amiaza, când cetățeanul a văzut pe cer o lumină ciudată, pe care a filmat-o. Imaginile au fost publicate și pot fi vizionate pe presasm.

Imagini similare au fost surprinse și la București, anul trecut. Conform Agenției Spațiale Europene, atunci ar fi fost, probabil, vorba despre o spație spațială care s-a dezintegrat și care ar fi aparținut chinezilor, conform aceleași surse.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *