Opt persoane transportate la spital după ce un microbuz a intrat într-un tir

Opt persoane, cu vârste între 33 şi 60 de ani, au ajuns vineri la spital cu traumatisme uşoare în urma accidentului produs pe DN 64, din localitatea Băbeni, județul Vâlcea, între un microbuz de transport persoane şi un autotren, au informat reprezentanţii ISU Vâlcea, conform Agerpres.

Potrivit acestora, şapte dintre victime se aflau în microbuz, cealaltă persoană rănită fiind din TIR, toate fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru îngrijiri medicale.

Toate victimele sunt conştiente şi sunt în drum spre spital. Nu sunt în stare gravă. În total, în urma accidentului au rezultat opt persoane cu traumatisme uşoare. Şapte dintre ele sunt din microbuz şi una din autotren„, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că vinovat de producerea accidentului este şoferul microbuzului, care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară între maşini în trafic, izbind autotrenul care circula în faţă.

În zonă s-a circulat alternativ, traficul rutier fiind reluat pe ambele sensuri după aproximativ o oră de la producerea accidentului, scrie Agerpres.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *