Omul care l-a cunoscut pe criminalul din Caracal:˝Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut˝

Martorul l-a cunoscut pe Dincă în detaliu, i-a cunoscut practicile și rețeaua, dar și ce făcea mai târziu în Italia, după anii 2000.

„Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere”, a subliniat martorul.

„Era vorba de un interes financiar din partea fetelor nevinovate. Clientul meu avea o posibilitate financiară destul de bună”, a mai punctat martorul.

Potrivit acestuia, Gheorghe Dincă și partenerul său ”rulau” mai multe fete pentru ei, pentru partenerii de afaceri, dar și pentru mai multe persoane importante cu care aveau legătură și de care depindeau.

„Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului. Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”, a spus martorul.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *