O șoferiță a încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea (VIDEO)

O șoferiță de 32 de ani, din Buzău, urmărită în trafic de un polițist aflat pe motocicletă, care i-a făcut semn să oprească, a încercat să scape lovindu-l.

Sindicaliștii de la Europol spun că aceasta a încercat să îl omoare pe polițistul care o urmărea, motocicleta luând foc după impactul cu un taxi.

A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea!

Tupeu fără margini a unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău.

După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus.

Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului.

La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de „tentativă de omor” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliție Adrian Popa, pentru modul de intervenție și perseverența de care a dat dovadă și ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave„, au arătat sindicaliștii de la Europol pe Facebook prezentând și imagini.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *