O mama eroină, care a născut 21 de copii, are nevoie de ajutor

O femeie, care poate fi numită mamă eroină, deoarece a dat naștere la 21 de copii, are nevoie de ajutor financiar, după ce a rămas văduvă.

Femeia  locuiește într-un sat din județul Satu Mare. Aceasta a dat naștere unui număr de 21 de copii de-a lungul vieții sale. În prezent nu trăiesc toți copiii, unii dintre ei s-au stins în urma unor afecțiuni sau accidente, scrie presasm.ro

Alături de femeie mai trăiesc doar trei dintre copiii săi, în vârstă de 6, 11 și 19 ani, ceilalți s-au mutat la casele lor. Din păcate, femeia a rămas văduvă anul trecut, iar de atunci îi merge foarte greu. Tot satul o respectă și o cunoaște. Chiar dacă a avut mulți copii, nu a cerut niciodată nimic, doar de muncă pe la vecini, scrie sursa precizată.

Piroșca, mama eroină suferă de numeroase afecțiuni precum diabetul, hernie și are dificultăți de auz, ea citește doar de pe buze. Cu toate acestea, merge zilnic la muncă. Fata cea mare, în vârstă de 19 ani, este și ea însărcinată și a fost părăsită de partenerul ei.

Mâncare face afară în curte pe câteva cărămizi și o bucată de tablă, toți locuiesc în aceeași cameră, care este și dormitor și bucătărie, dar foarte îngrijită, scrie PresaSm, prin intermediul căreia s-a cerut ajutor pentru mama eroină.

 

sursa video și foto: presasm.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *