O fostă deputată a fost reținută de autorități într-un parc(VIDEO)

Reghina Apostolova, deputată a Partidului „ȘOR” din Republica Moldova, a fost reținută de poliție, după ce în urmă cu o oră vicepreședintele partidului, Marina Tauber, a fost arestată la rândul ei, celor două li s-a retras imunitatea parlamentară, potrivit Deschide.md.

Citește și: Scandal la Caracal unde Gheorghe Dincă a fost amenințat și înjurat

Aceasta este a doua arestare în decurs de o oră, după ce mai devreme vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a fost reținută în acelați oraș și transportată la CNA. Procurorul general interimar al Republicii Moldova a solicitat de la tribuna Legislativului ridicarea imunității Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova, ambele membre ale Partidului ȘOR.

Cele două sunt acuzate de fraudă bancară.

„Procurorul General interimar, Dumitru Robu, a solicitat în Parlament ridicarea imunității deputaților în Parlament, Marina Tauber și Reghina Apostolova, însă părăsirea incintei și deplasarea lor într-o direcție necunoscută, au făcut necesară reținerea acestora, în scopul aplicării măsurilor de urmărire penală”, se arată în comunicat.

Acuzatorii de stat menționează că prin acțiunile de azi, s-a dorit doar ridicarea imunității deputatelor și anunță că va reveni cu mai multe detalii.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *