O cunoscută jurnalistă aruncă rezultatul din 26 mai în aer

 În acest context, jurnalista Ondine Gherguț susține pe Facebook că CCR pregăteşte invalidarea referendumului pentru Justiţie din 26 mai.

„Ei, prieteni, aţi văzut că ce am scris ieri s-a adeverit? Şi anume că CCR, sluga politicienilor penali, folosind diverse pretexte, pregăteşte INVALIDAREA referendumului?

De asta a tot amânat validarea referendumului. 
CCR aştepta ca cineva (PSD ALDE teveurile penalilor) să-i pregătească terenul.

Eu le-am stricat jocurile cu dezvăluirea de ieri, cum am făcut-o şi în 2012, când am dezvăluit falsul săvârşit de judecătorul Acsinte Gaspar-PSD.

Aşa că azi, PSD a declanşat scandalul: alegerile au fost masiv fraudate! 
Cică ar exista neconcordanţe în 2.000 de procese verbale! Înainte de asta, DORNEANU găsise că există diferenţe prea mari între numărul buletinelor de vot pe care s-a votat „DA la prima întrebare şi cele cu „NU” la a doua întrebare.

Prima dată DORNEANU voia să invalideze referendumul pe motiv că pe Facebook s-a făcut campanie electorală şi în ziua votului.

Azi, PSD a inventat procese verbale care nu corespund cheilor de control al rezultatelor.
După ce pe 10 august ne-au bătut, gazat, acum au de gând să ne ardă voturile! până când le vom permite să-şi bată joc de noi?„, scrie, pe Facebook, Ondine Gherguţ.

Jurnalista anunţase încă de pe 18 iunie că CCR pregăteşte invalidarea referendumului şi susţinea că are această informaţie de la surse din interiorul instituţiei.

„Valer DORNEANU, preşedintele CCR, cere explicaţii Biroului Electoral Central despre motivele pentru care unii alegători care au pus ştampila pe DA la prima întrebare, la a doua au pus ştampila pe NU. Apoi, pentru a argumenta amânările repetate ale validării referendumului, DORNEANU cere verificări ale tuturor buletinelor de vot.

De ce avea nevoie DORNEANU de tergiversare? Pentru că îi aştepta în CCR pe STAN şi DELIORGA, noii judecători constituţionali care au depus azi jurământul, în votul cărora are deplină încredere. Maya Teodoroiu, al cărei mandat a expirat de curând, în discuţiile „informale” cu DORNEANU a refuzat să invalideze referendumul, ca şi Ştefan Minea. Acum, Dorneanu are asigurate 6 voturi (din 9) pentru invalidare„, scria Gherguţ pe Facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *