O companie în care statul acționar majoritar suspendă contractele angajaților și le taie primele

„Societatea Oil Terminal SA, informează pe toți cei interesați asupra următoarelor măsuri de reducere a cheltuilor: se suspendă contractele individuale de muncă ale salariaților societății pentru o perioadă de 10 zile lucrătoare, beneficiind de o indemnizație de 75% din salariul de încadrare corespunzător locului de muncă ocupat, în conformitate cu prevederile art. 53 din Codul Muncii, începând cu data de 20 august 2018”, precizează compania.
De asemenea, Oil Terminal anunță în raport că, în data de 20 august 2018, conducerea societății și sindicatul reprezentativ din cadrul societății „au semnat actul adițional nr.2 la Contractul Colectiv de muncă aplicabil la nivelul unității, prin care, de comun acord, s-a stabilit că în anul 2018, prima de Ziua Petrolistului nu se acordă”.
Săptămâna trecută, Oil Terminal și-a publicat rapoartele financiare din semestrul al doilea 2018, unde anunța că a înregistrat o pierde de 1 milion de lei, față de un profit net de 2,3 milioane de lei în primele șase luni ale anului trecut.
De asemenea, cifra de afaceri a Oil Terminal din primele șase luni a scăzut cu 11,3%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, până la 68,1 milioane de lei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *