Neculai Onțanu aruncat peste bord pe ultima sută de metri de PSD

Neculai Onțanu, aruncat peste bord pe ultima sută de metri. Candidatul Neculai Onţanu nu va mai fi susținut pentru Primăria Sectorului 2 de către PSD, au declarat surse social-democrate.

PSD ar fi decis să renunțe la sprijinul pentru Neculai Onțanu pentru Sectorul 2, în favoarea viceprimarului liberal Dan Cristian Popescu de la Sectorul 2.

Primarul Capitalei, Gabrieal Firea, s-a întâlnit cu Dan Cristian Popescu, postând joi pe Facebook mai multe imagini de la întâlnirea avută cu acesta, cu care ar fi ajuns la o înțelegere politică (foto mai jos).

Popescu anunța joi că va candida la Sectorul 2 „chiar și independent”, dar a făcut și un apel la alte partide să îi susțină candidatura: „Orice vot care nu merge către mine e un vot către Neculai Onțanu. Suntem singurele persoane care pot câștiga Sectorul 2”.

„Sunt dispus să negociez cu oricine dorește să mă susțină. Sacrificiul pe care sunt dispus să îl fac, să candidez chiar independent, e legat de continuarea proiectelor. Dacă sunt partide care vor să mp susțină voi intra în discuții acestea. Îmi pare rău că nu pot candida din partea celor pentru care am depus efort politic”, a declarat Dan Cristian Popescu.

El a spus că orice vot care nu merge către el este un vot dat lui Neculai Onțanu.

„Suntem practic singurele persoane care pot câștiga, singurele persoane care au notorietatea necesară”, a adăugat Popescu.

PSD a decis la sfârșitul lunii trecute în Comitetul Executiv că îl va susține la Primăria Sectorului 2 pe fostul edil Neculai Onțanu, iar la Sectorul 3 din partea social-democraților va candida actualul viceprimar general al Capitalei, Aurelian Bădulescu.

„În CEx am validat la sectorul 2 candidatura domnului Onțanu, iar la sectorul 3 domnul Bădulescu”, anunța Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD.

Onțanu este sprijinit acum de către PPU (social-liberal), partidul lui Dan Voiculescu, şi de către ADER.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *