Muşamalizarea cazurile de coronavirus din Poliţie

După prima infectare cu noul coronavirus a unui polițist de la Serviciul de Furturi de Auto, s-a mușamalizat situația, susține Sindicatul Europol: „Nu vorbește nimeni însă despre numărul de infectați din familiile polițiștilor”.

Conform Europol, în urma cu o săptămână, după ce a existat prima confirmare a infectării cu coronavirus a unui polițist din cadrul Serviciului de Furturi de Auto, „s-a mușamalizat situația”.

Acum, sunt peste 15 polițiști posibil infectați și alți aproximativ 20 de polițiști în izolare, care își așteaptă verdictul, adaugă sindicaliștii, conform cărora „nu vorbește nimeni însă despre numărul de infectați din familiile polițiștilor”.

„În ultimele zile au fost înregistrate mai multe apeluri de urgență din partea membrilor familiilor polițiștilor care acuzau simptomele specifice coranvirusului. Iar dacă vă întrebați de ce s-a întâmplat acest lucru, este simplu, avem pe de o parte incompetența șefilor care nu au înțeles să ia măsuri pentru împărțirea colectivului la muncă în schimburi de 12 ore sau 24 de ore, iar pe de altă parte despre frica de a sesiza că există un potențial focar”, este de părere Sindicatul Europol.

Poliția Capitalei a anunțat vineri că 11 polițiști de la furturi auto se află în izolare, după ce 9 persoane din serviciu au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *