Minori de 16, respectiv 17 ani au ucis în bătaie un bărbat de 40 de ani

O crimă a avut loc în municipiul Carei, în care autorii, doi minori de 16, respectiv 17 ani, au ucis în bătaie un bărbat de 40 de ani. Minorii au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile, scrie presasm.ro

Autorii crimei au fost prinși și arestați pentru 30 de zile. Este vorba despre doi minori, K. Manuel şi K. Marcel Nicolae, în vârstă de 16 ani și 17 ani, care l-au ucis în bătaie pe un bărbat, în vârstă de circa 40 de ani.

Autoritățile au dispus arestarea preventivă a celor doi suspecți.

K. Manuel care este elev în clasa a XI-a la un liceu tehnologic din Carei, are nota scăzută la purtare, ca urmare a scandalurilor în care a fost implicat.  Ambii minori, atât K. Manuel şi K. Marcel Nicolae figurează cu sancţiuni contravenţionale, ca urmare a unor amenzi primite pentru provocare de scandal.

Conform aceleași surse, victima figura ca recidivist, care a stat de mai multe ori prin sistemul penitenciar, închis pentru furturi mărunte. Se pare că victima ar fi chefuit împreună cu cei doi minori, iar la un moment dat totul ar fi degenerat într-un conflict fizic între cei trei.

Din cauza rănilor, bărbatul de 40 de ani a decedat, iar cei doi minori au fugit de la locul crimei.

Medicii legiști vor stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul victimei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *