Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a anunțat că va avea trei propuneri pentru modificarea statutului PSD

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a anunțat că va avea trei propuneri pentru modificarea statutului PSD. „Spun de ani de zile PSD trebuie să fie acel partid care a înțeles foarte clar ce dorește opinia publică. Trebuie să venim și cu o dovadă clară. Cum este cea cu statutul. Eu o să am trei propuneri de modificare a statului, modificări de fond.

O remarcă vizavi de Paul Stănescu. Eu pot să vă spun foarte clar, eu în ultima perioadă m-am implicat în interiorul partidului. Dânsul este un om de partid. Și azi am vorbit cu domnia sa, nu e vorba de niciun fel de rupere internă. Că sunt discuții e foarte bine”, a afirmat Eugen Teodorovici.

Anterior, Eugen Teodorovici declara, marți, la Guvern, întrebat dacă vizează un candidatură pentru funcția de președinte al PSD, că „ia în calcul absolut orice”.

Paul Stănescu a demisionat în ultimul CEx al PSD din funcția de președinte executiv interimar, invocând motive personale. Stănescu a fost unul dintre cei social-democrați, alături de Gabriela Firea și Marcel Ciolacu care au votat împotriva organizării Congresului in 29 iunie.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *