Ministrul Apărării, Gabriel Leș, l-a eliberat din funcție pe Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, l-a eliberat din funcție pe Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, după ce analiza privind înzestrarea a arătat „necesitatea relansării și reenergizării” managementului.

„Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș a dispus demararea, în perioada curentă, a unui amplu proces de evaluare a activității diferitelor structuri ale MApN, ce vizează eficientizarea activității instituției. Rezultatele preliminare au subliniat necesitatea relansării și reenergizării activității manageriale a departamentului responsabil de activitatea de înzestrare. În acest context, ministrul apărării naționale a decis ca oportună eliberarea din funcție a domnului Andrei Igant, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, propunere ce a primit avizul premierului”, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării.
Potrivit sursei citate, decizia politică de asigurare a nivelului de două procente din PIB pentru bugetul Apărării trebuie să fie transpusă, în opinia ministrului Gabriel Leș, într-o „manieră dinamică la nivelul structurii ce gestionează programele majore de înzestrare ale Armatei României”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *