Mihai Tudose și Claudiu Manda au pornit atacuri în rafală împotriva lui Victor Ponta

Aflați în direct la Realitatea TV, europarlamentarii PSD Claudiu Manda și Mihai Tudose au lansat atacuri în rafală la adresa lui Victor Ponta. 

Citește și:

Întrebați dacă iau în considerare o absorbție Pro România, aceștia s-au completat reciproc clasificând Pro România drept nesigur și toxic.

”Apropo de spectrul acesta al alegerilor anticipate, poate să aducă și lucruri bune. Unul este și să scăpăm de partidele balama. Pro România cred că astăzi este, dar s-ar putea ca după alegeri să nu mai fie deloc. Eu aș paria că nu o să mai fie în Parlament”

”Cred că trebuie să explicăm mai concret ce înseamnă partid balama. Pro România este un partid toxic și greu de digerat. Dar, te uiți că înainte de a cădea Guvernul Dăncilă, Victor Ponta venise și cerea 3-4 posturi de ministru și un vice-prim-ministru, ca să facă alianță cu noi și să sprijine guvernul, la vreo săptămână se unește cu Tăriceanu și votează împotriva lui Dăncilă, după care nici pe Guvernul Orban nu-l votează, după care vine și spune, când trebuie să cadă Guvernul Orban, că nu vrea să cadă Guvernul Orban, după care votează moțiunea și acum ar vrea să facă parte dintr-o majoritate cu PSD. Adică e deja mult prea mult. Adică nu ai cum să ghicești a doua zi care este poziția acestui partid”, a explicat Claudiu Manda.

Întrebat pe cine va susține la șefia PSD, Claudiu Manda a declarat că o condiție este ca viitorul prședinte al PSD să nu susțină proști în funcții publice.

„Eu nu voi propune si nu voi susține niciodată un presedinte dacă nu va promite ca nu va susține proști in functii publice”, a spus Claudiu Manda.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *