Mihai Fifor, convins că moțiunea de cenzură nu trece

Mihai Fifor a afirmat că parlamentarii PSD nu vor vota moțiunea de cenzură, precizând că este absolut sigur că nimeni nu va trăda partidul. Secretarul general al PSD a adăugat că opoziția doar încearcă să facă „un pic de spectacol”.

„Parlamentarii PSD nu votează moțiunea de cenzură, iar de restul întrebați-i pe cei care se străduiesc pentru a nu știu câta oară să facă să treacă o moțiune de cenzură. Nici aceasta nu va trece. Numai încearcă să facă un pic de spectacol. Abia aștept să treacă săptămâna viitoare ca să ieșim din bucla asta în care cei din opoziție ne duc o dată pe sesiune și să putem să ne continuăm activitatea”, a declarat Mihai Fifor, vineri, la sediul Academiei de Poliție din București, conform Mediafax.

Chestionat dacă este sigur că nu va trăda nimeni din PSD la moțiunea de cenzură, Fifor a răspuns scurt: „Absolut sigur”.

Mihai Fifor a participat, vineri, la festivitatea „Depunerea jurământului” pentru studenții anului I, 2019, la sediul Academiei de Poliției „Alexandru Ioan Cuza” din București.

Ludovic Orban a anunțat, anterior, că au fost strânse 237 de semnături pentru moțiunea de cenzură, precizând că PNL este în discuții cu peste 10 parlamentari pentru susținerea demersului.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *