Membri PSD marcanți doresc să treacă la Pro România

Prim-vicepreşedintele Pro România Vâlcea, Adrian Sandu, a spus într-o conferinţă de presă a organizaţiei judeţene, că mai mulţi aleşi locali şi membrii marcanţi ai partidelor politice parlamentare, în special de la PSD, s-au arătat interesaţi să li se alăture, printre aceştia fiind şi doi actuali primari care şi-au dat deja acordul să candideze la alegerile locale de anul viitor din partea acestei formaţiuni politice.

„În momentul de faţă, avem doi primari care au venit alături de noi, unul din zona PSD şi celălalt din zona PNL. Nu le putem da încă numele, dar cu siguranţă îi veţi afla la momentul oportun. Avem discuţii avansate şi cu alţi primari şi consilieri locali, în special din PSD, dar şi cu alţi membri marcanţi de la ALDE şi PSD, care şi-au anunţat dorinţa să ni se alăture, dar aici va fi un proces de selecţie. Nu putem primi pe oricine”, a zis acesta.

El a menţionat că printre cei care au dorit să se înscrie în partid s-au aflat chiar şi actuali parlamentari din Vâlcea, însă aceştia au fost respinşi în unanimitate de membrii Biroului judeţean pe motiv că nu ar fi „reprezentativi pentru judeţ”.

Liderul vâlcean al Pro România a mai precizat că în momentul de faţă nu este luată în calcul o alianţă cu Partidul Social Democrat, intenţia membrilor din conducerea partidului fiind să meargă pe liste proprii la alegerile locale, obiectivul fiind obţinerea unui scor „de două cifre” şi cel puţin un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean şi un viceprimar în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *