Mama Luizei se revoltă împotriva procurorilor

Mama Luizei a declarat că nu se va prezenta la DIICOT, așa cum i s-a solicitat, deoarece se aștepta la un ordin judecătoresc și, din punctul său de vedere, nu există motiv pentru a oferi probe biologice.

„Am spus că nu vin. Am primit acea citație, trebuia să primim un ordin judecătoresc, nu am primit. Domnul avocat nu a primit nimic, deci nu are rost să vin și nu dau acest ADN. Acest ADN mi s-a luat, pentru ce să mi se ia? Nu există motiv, nu vreau să dau testul acesta ADN. Nu cred că mă obligă cineva, l-am dat o dată, eu nu mai am încredere, se fac atâtea măgării. Ce pot să-mi facă? Să mă ia, să-mi caste gura să recolteze? Îmi da amendă, plătesc amenda”, a explicat, pentru Mediafax, Monica Melencu.

Mama Luizei mai spune că nu mai are încredere în procurori și nici în FBI, care va efectua analiza ADN-ului tinerei.

„De unde știu eu că nu mi ia ADN din gură și îl plantează peste ceva și spun peste o luna de zile că acela este ADN-ul Luizei, care corespunde cu al meu? (…) Eu trebuie să mă confrunt cu domnul avocat. Atât timp cât dansul nu a obținut nimic la mână, o hotărâre judecătorească, va dați seama că nu am cum să ajung. Dacă obținea, ne prezentăm. M-au citat că martoră și eu sunt parte vătămată”, a mai spus aceasta.

Mama Luizei Melencu a fost citată pentru ziua de joi la DIICOT. Citația vine după ce procurorii au mers, luni, acasă la mama Luizei pentru prelevarea de ADN pentru noi expertize genetice, însă Monica Melencu a refuzat procedura, după ce s-a consultat cu avocatul. Femeia declara că nu vrea să dea noi probe ADN deoarece bănuiește că se încearcă închiderea cazului Luizei, prin „plantarea” noile probe în oasele găsite la lizieră.

Însă, în cursul zilei de miercuri, șeful DIICOT a precizat că, funcție de atitudinea Monicăi Melencu, procurorii „vor proceda conform procedurii penale”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *