Mai mulţi bărbaţi din Timişoara au privit nepăsători cum o vânzătoare se bătea cu doi hoţi (VIDEO)

Camerele de supraveghere ale unui magazin alimentar din Timişoara au surprins, sâmbătă, o scenă incredibilă. Mai mulţi clienţi, dar şi o angajată a magazinului, asistă nepăsători în timp ce o vânzătoare se luptă din răsputeri să oprească doi bărbaţi prinşi la furat.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă în interiorul unui magazin din Timişoara. În imagini pot fi observaţi doi bărbaţi care sustrag mai multe produse de pe raft şi se îndreaptă spre ieşirea din magazin. Vânzătoarea îi vede şi le blochează calea. Hoţii încearcă să treacă de ea, dar femeia se opune şi începe să se lupte cu unul dintre bărbaţi, transmite tion.ro.

La un moment dat, un client încearcă să o ajute pe vânzătoare, dar renunţă şi o lasă singură pe angajată după ce unul dintre hoţi reuşeşte să scape, celălalt continuând să se lupte cu vânzătoarea. În tot acest timp, ceilalţi clienţi ai magazinului, dar şi o angajată, asistă cu nepăsare la întreaga scenă. Bărbatul implicat în conflictul cu vânzătoarea reuşeşte, într-un final, să scape după ce este ajutat de o femeie care intră în magazin şi o atacă pe angajată.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Timişoara i-au identificat pe cei doi bărbaţi, cel care a atacat-o pe angajata magazinului fiind reţinut pentru 24 de ore. El va fi cercetat penal pentru tâlhărie, iar partenerul său pentru complicitate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *