Licitație anulată la Craiova, nici un ofertant pentru livrarea de tramvaie

Licitaţia demarată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) pentru achiziţia a 17 tramvaie noi destinate transportului în comun din Craiova a fost anulată pentru că nu a fost depusă nicio oferă.

Cererea uriaşă de tramvaie din Europa afectează Craiova, producătoriid e tramvaie nu fac față comenzilor, așa susțin cei de la Ministerul Dezvoltării Regionale. Ministerul a fost cel care a derulat licitaţia pentru achiziţia a 17 tramvaie noi destinate transportului în comun din Craiova. Dar s-a trezit după şase luni că nu a primit nicio ofertă. Licitaţia a fost lansată în sistemul electronic pe 18 ianuarie 2019. Ultimul termen de depunere a ofertelor a fost 10 iunie.

citește și: Un procuror de la Curtea de Apel Craiova, în loc să fugă după infractori, trage de copii pe stradă

Asta după ce el mai fusese prelungit o dată, de la 6 martie, la 8 mai. În zadar însă. Prin urmare, procedura a fost anulată automat.

Craiovenii sunt cei care au cel mai mult de suferit. Asta pentru că, în contextul actual, tramvaiele vechi de peste 35 de ani vor mai circula pe traseele RAT cel puţin trei ani de acum înainte.

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *