Lia Olguța Vasilescu, luăm de la Servicii și îi dăm la pensii

Președintele a declarat că rectificarea poate fi făcută dacă nu se iau bani de la instituțiile de siguranță națională. Ministrul Muncii a declarat că banii care vor fi luati de la Servicii vor merge la pensii.
“Observ că domnul președinte vrea iar Guvernul meu, doar că pentru asta trebuie să mai câștige și alegeri. Nu e problema mea, dar observ ca domnul președinte e foarte îngrijorat de USR și Cioloș. Mă mir că cei de la PNL nu se sesizează. Mi se pare haios ce ne tot spune de rectificare.Nu putem face rectificare pe bucăți, noi suntem serioși și nu ne batem joc. Trebuie făcut tot, pentru că banii luați de la Servicii se duc la pensii.

Bugetul serviciilor intră în bugetul de stat. Deci, acel aviz al CSAT este consultativ, dar obligatoriu. Ne încurcă pentru ca aici iarăși trebuie să spunem că se face în fiecare an o rectificare bugetară în luna iulie sau august.

În luna iulie a fost aprobată o lege. Vorbim despre o lege aprobata de curând de Parlament pe care trebuie să o punem în vigoare și avem nevoie de bani.

Sunt legi date de Parlament și trebuie să asigurăm și finanțare la ce a decis Parlamentul. Am impresia că domnul președinte își bate joc de noi și de țară. Eu sunt șocata de fiecare dată.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *