Lângă Reșița atac armat asupra unui tren!

“Echipa operativă deplasată la fața locului, din care a făcut parte și un polițist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost însă ridicate probe, urmând a se efectua o expertiză criminalistică. Cercetările continuă în vederea clarificării stării de fapt, sub coordonarea Parchetului competent”, a arătat IPJ Caraș-Severin.

Potrivit martorilor, s-a tras cu arma asupra trenului între stațiile Reşiţa şi Moniom, într-o zonă în care locuiesc familii de romi. O pasageră a susținut că glonțul ar fi trecut pe lângă capul ei. În vagon se aflat aproximativ 30 de oameni, iar la câteva minute după ce trenul a plecat din staţia Colțan, s-a auzit o pocnitură puternică iar unul dintre geamuri s-a crăpat în mii de bucățele.

Alți călători s-au aruncat pe jos în urma incidentului. La sosirea în gara Reșița, oamenii au coborât panicați din tren. Mai mulţi călători au sunat la 112, iar trenul a fost garat pe una dintre linii şi sigilat până la sosirea criminaliştilor.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *