Lacul Ghioroc din Arad a devenit „litoralul Vestului”

Ghiorocul a devenit un punct de atracție tot mai căutat de turiști, în fiecare weekend mii de oameni vizitează lacul situat la 25 de km de municipiului Arad.

„Litoralul Vestului”, așa cum este el cunoscut de către turiști, se întinde pe o suprafață de 10 hectare, are palmieri, iar nisipul fin îi conferă un aspect exotic, toate acestea după investiții consistente ale comunității și prin fonduri de la consiliul județean Arad.

Anul acesta se așteaptă ca peste 130.000 de turiști să vină la plaja Ghioroc. „Plaja Ghioroc a fost deschisă în 28 aprilie, turiștii fiind asteptați până în data de 15 septembrie. Toate cele șapte terase sunt deschise deja de la 1 Mai, am întins nisipul pe plajă, l-am nivelat, am refăcut o mare parte din umbreluțe. Sunt zone verzi unde se poate campa, turiștii pot să și ia masa, parcarea este funcțională. Campingul va avea 52 de locuri, în prima fază vor fi și șapte căsuțe, în care se află 14 apartamente cu câte două paturi în fiecare apartament, mai sunt două pensiuni în zona cu 49 de locuri”, a declarat primarul Corneliu Popi-Morodan.

Ghioroc Summer Fest va începe la 1 iulie și se va închide la 1 septembrie. În cadrul acestui festival, la Ghioroc vor fi organizate concursuri, petreceri tematice, iar o serie de DJ din țară și din străinătate vor mixa pe scena festivalului.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *