Judecătorii au pus sechestru pe bunurile lui Cristi Burci la scurt timp după ce acesta a vândut televiziunea Prima TV

Judecătorii au pus sechestru pe bunurile lui Cristi Burci la scurt timp după ce acesta a vândut televiziunea Prima TV unei firme din Cluj, SC Clever Business Transilvania, deținute de Adrian Tomșa. În dosarul respectiv este vorba despre devalizarea societății Romvag Caracal, în care Burci a fost reținut în 2016, conform celor de la gazetadecluj.ro.

Curtea de Apel București a aprobat sechestrul cerut de DIICOT pe bunurile lui Cristi Burci care este investigat în dosarul Romvag Caracal pentru un prejudiciu de 8 milioane de euro.

”În temeiul art.250 alin.1, 4 din Codul de procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul BURCI CRISTIAN-IONEL împotriva măsurii asigurătorii luate de procuror prin ordonanţa din data de 01 iulie 2020, emisă în dosarul de urmărire penală nr.3846/D/P/2019 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Structura Centrală, Secţia de Combatere a Criminalităţii Organizate. În temeiul art.275 alin.2 din Codul de procedură penală, obligă pe inculpat la plata către stat a sumei de 200 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi 27 iulie 2020”, arată soluția pe scurt a instanței.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *