Iohannis UMILIT la Cluj-Napoca

Președintele României, Klaus Iohannis, a lansat  la Cluj-Napoca  volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.Liderii PNL Cluj s-au deplasat pe jos împreună cu președintele țării de la Primăria Cluj-Napoca până la sediul UBB, unde a fost lansată cartea. Ceea ce ar fi trebuit să fie o baie de mulțime prin centrul orașului a fost un eșec total.Din imaginile video surprinse de jurnaliștii de la ȘTIRIDECLUJ.RO se poate observa cum clujenii trec pe lângă Klaus Iohannis și nu-l bagă în seamă în timp ce se plimbă pe principalul bulevard din oraș.În unele momente chiar i-au întors spatele. Un singur tânăr și-a făcut o poză cu el, dar în rest românii treceau pe lângă el ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: Incompetența devine un pericol în Poligonul Dud-Tauț

Este cu atât mai interesant cu cât ora 16:00, când președintele României se deplasa prin centrul Clujului, este o oră de vârf, iar clujenii ies de la locurile de muncă.

Klaus Iohannis a susținut că la Cluj se simte ca acasă. „Clujul este un oraş foarte dinamic, un oraş foarte bine condus, cu instituţii de mare valoare europeană şi de fiecare dată când vin aici îmi place, mă simt ca acasă şi asta nu numai datorită faptului că am fost student aici, ci şi datorită faptului că acest oraş, Clujul, se dezvoltă foarte frumos”, a spus Klaus Iohannis.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *