Iohannis acuzat că ar fi sădit ură și dezbinare, în perioada mandatului său ca președinte

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a declarat, luni, că preşedintele Klaus Iohannis a sădit doar ură, dezbinare şi dispreţ în cei 5 ani de mandat de preşedinte al României, conform Agerpres.

Nu plecăm, domnule Iohannis. România este a tuturor românilor, aşa cum ar trebui să fie şi preşedintele! Nu puteţi să ne împărţiţi în buni şi răi, în competenţi şi incompetenţi, în credincioşi ortodocşi şi atei! În această campanie aţi arătat tot ce poate fi mai urât în lupta politică. Aţi sădit ură, dezbinare şi dispreţ! Aţi încercat cu disperare să ne divizaţi. Aţi uitat să fiţi mediator, aţi uitat de Basarabia, aţi uitat de români. Cinci ani de fiere, asta ne-aţi oferit. Iar în ultimele două săptămâni aţi ridicat ura la rang de politică de stat. Nu se mai poate aşa„, a scris pe pagina lui de socializare preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

Arsene a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis susţine că se află în război cu PSD chiar dacă partidul are în continuare susţinere în rândul românilor.

„Spuneţi mereu că sunteţi în război cu PSD. Dar PSD a fost votat de o parte a românilor. Sunteţi singurul preşedinte din lume care urăşte o parte a propriului popor! Nu plecăm nicăieri, domnule Iohannis! România nu vă aparţine! Pe 24 noiembrie, vom veni şi noi la vot! Veţi vedea că vorba din popor ‘cine seamănă vânt, culege furtună’ se adevereşte”, a mai scris Ionel Arsene.

Viorica Dăncilă s-a clasat pe poziţia a doua în primul tur al alegerilor prezidenţiale din judeţul Neamţ, cu un procent de 26,10%. Klaus Iohannis a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale din judeţul Neamţ cu un procent de 36,50%, scrie sursa precizată.

 

 

sursa foto: digifm.ro

Facebook Comments

One thought on “Iohannis acuzat că ar fi sădit ură și dezbinare, în perioada mandatului său ca președinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *