Iohannis a anunțat dezbaterea publică a programului său de guvernare

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat printr-o postare pe Facebook, că pe 27 octombrie va avea loc dezbaterea publică a programului său prezidenţial, scrie Agerpres.

„Dragi români, doar uniţi vom depăşi, în sfârşit, toate etapele de tranziţie ale perioadei post-decembriste şi vom începe dezvoltarea autentică a României. Prin votul vostru, România normală poate deveni proiectul întregii noastre generaţii de a ne îndeplini cel mai frumos vis, acela ca România din inimile noastre să devină realitate! Ştiu care sunt paşii de urmat şi voi aduce alături de mine toate partidele şi pe toţi oamenii oneşti pentru a construi România normală!

Președintele a transmis că își dorește o Românie normală.

Viziunea pe care eu o propun românilor este aceea de a construi împreună România normală. Acest document strategic oferă răspunsuri la întrebări esenţiale, precum ce ne defineşte ca naţiune, cu ce ne identificăm în lume şi în Europa, care sunt obiectivele naţionale prioritare şi ce avem de făcut pentru a le atinge. Vă invit să citiţi programul meu prezidenţial şi să urmăriţi, pe 27 octombrie, dezbaterea publică a viziunii mele pentru România Normală!”, a scris Iohannis, miercuri, pe Facebook.

El precizează că România a avut în ultimii trei ani o guvernare care a eșuat în toate domeniile.

După trei ani marcaţi de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eşuat în toate domeniile esenţiale – economic, social, politic şi instituţional – este timpul să aducem împreună normalitatea în România„, a scris Iohannis.

Iohannis candidează pentru al doilea mandat de preşedinte al României din partea Partidului Național Liberal.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *