Ioan Mircea Pașcu lansează un atac la magistratul Cristi Dănileț

 
Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, lansează un atac la magistratul Cristi Dănileț, care a comentat, în mod savuros, scrisoarea trimisă  de Rudolph Giuliani către președintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă și liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Cristi Danilet: „Atâtea prostii apar în scrisoarea lui Rudolf Giuliani, încât ai spune că a fost scrisă în studiourile mocirla.tv. Omul acesta, dacă există, trebuie sa afle că a fost păcălit de infractori români și acum râde tot sistemul românesc de justiție de el.”

Dle Danilet, nu ai inteles nimic! Nici nu ma mira!

Daca aveai ceva cunostinte de politica internationala, inainte sa te “pronunti”, te-ai fi intrebat de ce o scrisoare a unui personaj ca dl Giuliani – considerat de unii, prea usor, ca un “simplu cetatean”, iar de dta un fel de “om invizibil” – a fost trimisa OFICIAL – presedintelui, premierului si sefilor celor doua Camere, adica tuturor factorilor principali de decizie din Romania?

Asta te-ar fi putut pune putin pe ganduri, macar …

Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

Citește și: Klaus Iohannis îi dă TEMĂ DE CASĂ premierului Viorica Dăncilă

PS. Acelasi sfat il dau si ageamiilor de la USR, care spuneau ca asteapta … “scrisoarea frizerului lui Trump”!?”, scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *